Miltä pillu tuntuu suomi pillu

miltä pillu tuntuu suomi pillu

pelto, jossa ei kasva mitän pitkän aikaan. On ajateltava mikä on suojellun ja puhtaan luonnon merkitys meille tänän? Suon estetiikka on edelleen ajankohtainen, se mitä ajattelemme suosta. Ajattelemme, että meillä on tätä runsautta niin paljon, että sen voi käyttä pois kuljeksimasta ja tavallaan hallita tätä kauheutta joka luonto on totaalisesti. Ymmärtä näiden pieniltä ja vaatimattomilta vaikuttavien asioiden painavuus. Samaa taloudellisen hyödyn kautta ajattelua tehdän kaikkialla missä hyödynnetän eläimiä ja luontoa.

Tämä ei ole kovin harmoninen tapa. Ihminen arvostaa eniten välitöntä hyvä oloa, joka on koukuttavaa. Se olisi todellista edistystä., terveisiä KHO:lle, kaikki nämä kaunokaiset henkäilevät jalkojemme juuressa viimeistä syksyän. Pientä kaistaletta lukuunottamatta koko Kaitasuo muutetaan rahaksi. Mahtaa sattua riistokapitalistiin, fasistiin ja antifeministiin. Puristaminen on hyvä sana tässä kohtaa, tiristäminen.

Pyrimme elämän hyvässä olossa, karttaen huonoa oloa. Tämä asia kannattaa painaa hyvin syvälle kalloihin, koska kaikesta kieltämisestä ja vähättelystä huolimatta, olemme jo tulleet huomaamaan että ilmastonmuutos, luonnon saastuminen, puhtaan veden saanti ovat elintärkeitä ihmisen ymmärtä ja osata ottaa huomioon. Ilman luontoa me emme ole mitän ja meitä ei ole. Niin paljon kuin ihmisen voimilla irti lähtee ja sitä kutsutaan edistykseksi. Olemme paljon mielitekojemme ja kuvitelmien vietävissä. Edistystä olisi huomata tekojen vaikutukset pitemmällä aikavälillä ja ymmärtä tulla vähemmällä toimeen. Mikä on tarpeellista ja kaikkia hyödyttävä perustavanlaatuisesti, ei antamalla välitöntä mielihyvä niinkuin sokeri, vaan pitkäkestoisesti pitä kylläisenä. Kun ajattelemme lyhyellä aikajanalla tuloshakuisesti, kuten on ollut tapana ja on edelleen, on huomionarvoista muistaa että niin ajattelee suurin osa ihmiskunnasta. Voittajia ovat ne jotka kykenevät käyttämän systeemiä parhaiten omaksi hyödykseen. Mikä on sellaisen merkitys joka on vaan jossain kaukana, mutta niin lähellä?

Miten arvo ihmiselle mitataan, miten jonkun arvo havaitaan ja saadaan käyttön? Miten muutamme tätä koneelta vaikuttavaa tapaa tehdä ja ajatella, jossa oma etu on märävä? Tätä kiiltoa silmissä pidetän älynä ja oikeutena. Samaa logiikkaa käytetän monessa asiassa, jossa ajatellaan että on olemassa joku, jolla on lähes loputon valta ja ne jotka kritisoivat kitisevät turhasta, koska eivät ymmärrä hyvän pälle eli hidastavat ja hankaloittavat putkiajattelijan elämäntehtävä ja -tarkoitusta. Suo, joka kasvaa alle millimetrin vuodessa, on hidaskasvuisuudessaan kiinnostava ekosysteemi. Miten voimme elä sen kanssa, tapahtuu kesyttämällä ja litistämällä, ajamalla yli. Onko otettava kaikki mikä on otettavissa vai voiko jotakin jättä ottamatta? Mikä on maapalan merkitys ihmiselle on myöskin ongelmallinen ajatus, jossa ajatellaan että kaikella on oltava meille hyötyarvo, kaikki on meitä varten, koska osaamme ja voimme valjastaa olemassa olevia asioita omaan tarpeeseen, joka on loputon.

Mitä ihmisen on hyödynnettävä ja mikä on hyvä jättä hyödyntämättä? Ne ovat täysin ihmisen otettavissa vailla muuta arvoa kuin se, mikä niillä on ihmiselle. Vähättelyllä ja suoraviivaisella ajattelulla tekee hallaa myös itselleen. Se on varsin korvaamaton ja kasvaa itsekseen. Kaitasuon lähes 10 000 vuoden taival pättyy kaivinkoneiden möyhennyksessä mustaksi maaksi, jossa ei kasva mitän pitkän, pitkän aikaan. Meidän olisi ajateltava hyödyn ajatus uudelleen. Mikä on lähitulevaisuudessa kovinta valuuttaa? Elokuuta varmaan toisen kampaviinerin jälkeen pättivät myöntä Viipurin Turve ja Multatehdas Oy:lle luvan turpeenottoon.

.

Seksikäs nainen alasti kypsä pillu

Mikä on soiden merkitys Suomelle nyt kun voimme ajatella muita energian luontikeinoja? Ihminen tarvitsee sitä kipeästi, kuten on tullut kovin selväksi. Kun näihin osasiin tulee korjaamaton vika, olemme kusessa. Painotamme taloutta ja taloudellista kasvua juuri luonnon ja ihmisten kustannuksella. Se vaikuttaa kaupunkilaiselle jättömaalta jonka voi käyttä nykyihmisen mielen mukaan. Vaikeakulkuisuudessaan ja upottavuudessaan sinne ei tee mieli mennä rämpimän, muuten kuin työn puolesta. Talous on se mittatikku jolla kaikki mitataan, raha. Ajattelu on niin yksinkertaistettua että on kummallista ettei toiston haitallisuus aukene siellä missä sen pitäisi. Oikeutus kaikelle on edelleen raha ja oma etu. Tarvitaan esimerkkejä jotka luonnollinen postimyynti morsian suihin sisään kaarina selvästi osoittavat että toisin tekemällä voi pärjätä ja että on olemassa toisenlaista rikkautta kuin taloudellinen.

Thai huora johanna tukiainen pillu

Oili virta suomi24 chat jyväskylä

Berlin fkk artemis seksiasennot kuvina 175
Seksiseuraa kemi millainen on seksikäs nainen Kotiporno videot erotic masaje
Yksityinen saattaja suihin sisään kauhajoki 565
Vanhempaa naista oulu pohjanmaa Ne kettutytöt ja -pojat, puidenhalaajat ja huuhaatieteilijät jotka ovat puhuneet luonnon ja eläinten puolesta ovat varsin kipeällä tavalla olleet oikeassa. Tähän kysymykseen kun vastaa oikein, voittaa jättipotin. Napanuora, Konkeloiden raahaaminen kasasta takaisin suolle, 1998, Suon estetiikka, SuoMen-ryhmä.
miltä pillu tuntuu suomi pillu Suomi seksivideo seksiseuraa joensuu

Seksi chat suomi thai girl sex